971 83 94 55 web@smenginyeria.com

 

SM ENGINYERIA
Oficina tècnica i projectes

Somos un despacho de ingeniería industrial y consultoría técnica que trabajamos principalmente en Mallorca. Destacamos por nuestra experiencia en proyectos de instalaciones y actividades y en la voluntad de asesorar a nuestros clientes sobre las crecientes necesidades en el ahorro energético y en la utilización de energías renovables. Des de la nostra fundació estem orgullosos d'haver complert amb les expectatives dels nostres clients adaptant els nostres serveis a les necessitats de cada un d'ells.

Projectes elèctrics

Projectes i certificats d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió optimitzant les instal·lacions per aconseguir un baix despesa energètica.

Climatització i calefacció

A la nostra oficina tècnica assessorem sobre sistemes de climatització i calefacció de tipus domèstic o comercial i realitzem projectes per a edificis amb una alta demanda de refrigeració o calefacció.

Energia certificada

Realització de certificats energètics tant de habitatges, locals o edificis incloent solucions personalitzades per a cada habitatge o local per millorar la seva qualificació energètica.

Projecte d'activitats i llicències d'obertura

Tenim una àmplia experiència en llicències d'obertura o projectes d'activitats. Si vostè ha d'obrir un negoci no dubti en contactar amb nosaltres, realitzem projectes per a tot tipus de locals a Mallorca.
i

Certificats d'instal·lacions

Col·laborem amb empreses instal·ladores realitzant la documentació necessària per a la posada en servei o certificat d'instal·lacions.

Energies renovables

Projectes d'Energies renovables sobre: Instal·lacions fotovoltaica, Energia solar tèrmica, Geotèrmica, Biomassa, Eòlica. Per a qualsevol consulta no dubti en contactar amb nosaltres.
i

Projecte de línies elèctriques

Realitzem estudis i projectes de línies elèctriques, así como la dirección técnica y su supervisión.

Contacte

web@ingenieriamallorca.es

Address: C/ Sa Farinera 2

S’Horta, Santanyi, Mallorca 07669

Phone: 971 83 94 55